Blog #2 Persoonlijk verzoek (1)

Gepubliceerd op 22 november 2022 om 12:47

Welkom bij onze blog  #2: Persoonlijk verzoek (1)

 

Via e-mail, sociale media of in een gesprek krijgen we ook persoonlijke verzoeken binnen. Zo'n verzoek begint meestal met de vraag:
 "Ik zou graag x willen hebben en vroeg me af kunnen jullie dit voor mij maken?".

Ergens vinden we dat misschien wel het leukste van onze hobby. Iets maken voor iemand is persoonlijk. Je wilt het graag goed doen en dat het heel mooi wordt. Ergens ook wel spannend, want stel dat het mislukt of dat diegene het een vreselijk eind resultaat vindt! En soms weten we niet of de stof die men graag wil, wel geschikt is voor het gevraagde. 

Dat brengt ons op het persoonlijke verzoek van het plukschort van de stof met gietertjes. De klant had de stof op onze website gezien en vroeg ons of het mogelijk was om hier een plukschort van te maken. Dat gaan we dan proberen. "We komen er zo spoedig mogelijk op terug", was ons antwoord. Deze stof met de afbeelding gietertjes is namelijk een tricot katoen. Hier zit dus een kleine stretch in en dat is niet handig bij een plukschort, waar je van wilt dat je deze via een koord kan aantrekken tot een grote zak. Na wat uitproberen met o.a. vlieseline is het gelukt een super mooi plukschort te maken met de gewenste stof. De reactie van de klant was ook superleuk: 😍ziet er mooi uit! 🙏🏻blij mee. En het geeft ons een fijn en tevreden gevoel dat het oppakken van een persoonlijk verzoek weer gelukt is.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.