1# Hoe komen jullie aan al die mooie stoffen? (Eerste blog)

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 om 14:26
foto met afbeeldingen van stoffen

Welkom, op/bij onze eerste blog!  In deze blog gaan we in op de vraag: Hoe komen jullie aan al die mooie stoffen?

 

Als we een persoonlijke bestelling hebben, dat kan bijvoorbeeld een bepaald thema zijn of gebruik van een bepaalde kleur, gaan we in onze eigen voorraad op zoek. Hebben we het gevraagde niet op voorraad dan zoeken we verder.  We beginnen meestal online. Dit is een hele uitdaging want we krijgen tijdens die zoektocht zoveel mooie stoffen te zien dat we er voor moeten waken niet in de verleiding te komen..... Desondanks groeit onze eigen voorraad gestaag. Na de zoektocht online gaan we ook naar de fysieke stoffenwinkels in onze omgeving. De gevonden stoffen overleggen we met de opdrachtgever van het persoonlijk verzoek. En gelukkig komt dit meestal helemaal goed. Hoewel er staat al een tijdje een verzoek open: een goede katoenenstof met afbeelding voeten, met voorkeur voor paarstinten. Dus mocht je dit tegenkomen? Denk aan ons :-) 

 

Naast de persoonlijke verzoeken willen we ook graag een zo breed mogelijk assortiment hebben in kleuren, afbeeldingen en thema's. Dus gaan we op vakantie of maken korte citytrips dan kijken we vaak van te voren waar de stoffenwinkels zitten. En dan heerlijk snuffelen. Ook in onze eigen provincies (Drenthe, Groningen en Friesland) zijn gelukkig diverse stoffenzaken, en deze bezoeken we dan ook regelmatig! 

 

Ook krijgen we wel eens stoffen en dat is helemaal geweldig. Hier zitten vaak de leukste thema's tussen. Zo hebben we een keer een vogelreeks wasknijperschorten gehad. Niet alle stoffen zijn geschikt voor wat wij maken, maar ook hier worden we steeds creatiever in. Een voorbeeld hiervan komt terug in blog 2# Persoonlijke verzoeken. 

 

Vond je het leuk om te lezen? Deel en reageer gerust! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Carolien
2 jaar geleden

👍fijn dat jullie zoveel aandacht hebben voor details!

Aly Zwart
2 jaar geleden

Mooi bericht om te lezen, heb al een schort van jullie met brood er op en 2 schorten met treinen, die had ik besteld bij jullie en zijn heel mooi.Succes verder en zijn leuk om cadeau te geven.

Ineke
2 jaar geleden

Prachtig verhaal, stoffen worden zorgvuldig gekozen.
Daarom deze bijzondere stofjes.
Prachtig verhaal.

Marieke
2 jaar geleden

Voor iedere schort, geen aandachtige te kort!
Mooi, succes met jullie zoektochten.