Home » Informatie » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Harmanda Geersing
22 dagen geleden

Heb je die Friesland schort nog zou hem graag kopen

Sitie Amatbasoeki
22 dagen geleden

Hallo Juul, mijn vriendin wordt binnenkort jarig en ik wil haar zo’n mooie schort cadeau geven. Ze houdt van koken, heeft een eigen groentetuin, dus alles biologisch, ze is vegetarisch ( geen worsten/vleesschort) . Ze houdt ook van reizen en van kunst. Zelf vind ik de zonnebloemen mooi. Ze houdt wel van vrolijke kleuren. Lastig om te kiezen. Zij heeft vroeger een auto ongeluk gehad waarvan een aantal nekwervels zijn gebroken. Daarom verdraagt ze niks in of om haar nek. Ik las ergens dat je daarvoor een oplossing had. Iets met kruiselings vast maken. Ik ben benieuwd wat voor leuke schorten je hebt .

Groetjes Sitie

Alida
3 maanden geleden

Vandaag mijn prachtige (retro stofje) knijperzakje gekregen. Heel mooi.
Dank jullie wel Sjuulien.

Inge
3 maanden geleden

Goedemorgen Sjuulien, wat een vrolijke stokbroodzakken. ik werk op een camping in Frankrijk en we zijn aan het kijken om stokbrood zakken in ons assortiment op te nemen: kun je me zeggen wat de verzendkosten worden naar Frankrijk. Fijne dag en zonnige groetjes, Inge

Miranda Freeke
een jaar geleden

Zo blij met mijn broodzakken! Zelf broodbakken was al een feestje, maar nu kan ik het brood tijdens het bewaren lekker houden en hoef ik het niet meer in theedoeken te wikkelen. Ben heel erg blij, bedankt!

Greet Dijkhuis
een jaar geleden

Ha sjuul,
Wat een verrassing . Een sjuulien schort voor mijn verjaardag. Toppy motief hoor. Ik ga je promoten op de camping .
Groet van, meet bie Greet .

Marieke
een jaar geleden

Sjuulien maakt prachtige, unieke en kleurrijke spullen. Vrijwel alles is mogelijk in overleg. De producten hebben een hoge kwaliteit en zijn ook leuk om als cadeau weg te geven.

Ankie Hulst
een jaar geleden

Hallo, wij zijn op zoek naar leuke standhouders die passen bij een landelijke boerenmarkt op 8 september in Zuidbarge (unieke locatie). Zou u mij hierover terug willen bellen: 06-10713764

Maria
een jaar geleden

Prachtige schorten na speciale bestelling ontvangen er werd creatief meegedacht en heel blij en tevreden met het resultaat. Erg klantgericht.

Rating: 4 sterren
4 stemmen