Home » Informatie » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Erna Hoving
15 uur geleden

Hallo Ina en Juul,

Ik heb een mooi paarden schort van jullie gekocht bij de Scharrelderij. Ik vind de schorten super mooi gemaakt en zeer netjes afgewerkt. Vandaar de volgende vraag. Op mijn werk (Breeland Recreatie) hebben we lange sloven. Dit is in de zomer erg warm en daardoor liggen ze veel in de kast. Zonde, want ze zijn mooi fel blauw en onze bedrijfsnaam is er op geborduurd. Zouden jullie het aandurven om er een te vermaken tot terras (half) schortje? Van de stof dat over is zou ik er graag een zakje op hebben. Wanneer het schortje goed lukt volgen er wellicht meer!

Groetjes, Erna

Ina Bos
een maand geleden

Dag Sjuulien, ik vind je schorten erg leuk. Heb je de puzzel of fiets short ook met oranje tintjes?
Met vriendelijke groet, Ina Bos.

Willy Heeling
2 maanden geleden

Hallo, ik ben vergeten bij de bestelling 2081 te vermelden dat ik graag met elastiek wil. Dus bij deze. Groetjes Willy

Yvette Koerts
5 maanden geleden

Hallo,

Het kookschort met de ananasje erop deze staat op uitverkocht is het nog mogelijk deze te maken ??

Met vriendelijke groet,

Yvet

Anne-lise Peek
10 maanden geleden

Goede middag, ik had net het leuke schort met volgels en fruit besteld, nu wilde ik het bedrag van 18,85 overmaken klikte ik op jullie site iets verkeerd in, nu weet ik de tenaamstelling van de rekeninghouder niet meer en het bestelnr wat ik vermoedelijk in zal moeten vullen bij betalingskenmerk of omschrijving.
Ik hoor het graag!

Groet Anne

Harmanda Geersing
een jaar geleden

Heb je die Friesland schort nog zou hem graag kopen

Sitie Amatbasoeki
een jaar geleden

Hallo Juul, mijn vriendin wordt binnenkort jarig en ik wil haar zo’n mooie schort cadeau geven. Ze houdt van koken, heeft een eigen groentetuin, dus alles biologisch, ze is vegetarisch ( geen worsten/vleesschort) . Ze houdt ook van reizen en van kunst. Zelf vind ik de zonnebloemen mooi. Ze houdt wel van vrolijke kleuren. Lastig om te kiezen. Zij heeft vroeger een auto ongeluk gehad waarvan een aantal nekwervels zijn gebroken. Daarom verdraagt ze niks in of om haar nek. Ik las ergens dat je daarvoor een oplossing had. Iets met kruiselings vast maken. Ik ben benieuwd wat voor leuke schorten je hebt .

Groetjes Sitie

Alida
een jaar geleden

Vandaag mijn prachtige (retro stofje) knijperzakje gekregen. Heel mooi.
Dank jullie wel Sjuulien.

Inge
een jaar geleden

Goedemorgen Sjuulien, wat een vrolijke stokbroodzakken. ik werk op een camping in Frankrijk en we zijn aan het kijken om stokbrood zakken in ons assortiment op te nemen: kun je me zeggen wat de verzendkosten worden naar Frankrijk. Fijne dag en zonnige groetjes, Inge

Miranda Freeke
2 jaar geleden

Zo blij met mijn broodzakken! Zelf broodbakken was al een feestje, maar nu kan ik het brood tijdens het bewaren lekker houden en hoef ik het niet meer in theedoeken te wikkelen. Ben heel erg blij, bedankt!

Rating: 4 sterren
4 stemmen