Home » Informatie » Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Yvette Koerts
2 maanden geleden

Hallo,

Het kookschort met de ananasje erop deze staat op uitverkocht is het nog mogelijk deze te maken ??

Met vriendelijke groet,

Yvet

Denise
4 maanden geleden

Hoi wat maak jij een leuke spullen zeg!! Is het mogelijk om je spulletjes in te kope?

Anne-lise Peek
7 maanden geleden

Goede middag, ik had net het leuke schort met volgels en fruit besteld, nu wilde ik het bedrag van 18,85 overmaken klikte ik op jullie site iets verkeerd in, nu weet ik de tenaamstelling van de rekeninghouder niet meer en het bestelnr wat ik vermoedelijk in zal moeten vullen bij betalingskenmerk of omschrijving.
Ik hoor het graag!

Groet Anne

Harmanda Geersing
8 maanden geleden

Heb je die Friesland schort nog zou hem graag kopen

Sitie Amatbasoeki
8 maanden geleden

Hallo Juul, mijn vriendin wordt binnenkort jarig en ik wil haar zo’n mooie schort cadeau geven. Ze houdt van koken, heeft een eigen groentetuin, dus alles biologisch, ze is vegetarisch ( geen worsten/vleesschort) . Ze houdt ook van reizen en van kunst. Zelf vind ik de zonnebloemen mooi. Ze houdt wel van vrolijke kleuren. Lastig om te kiezen. Zij heeft vroeger een auto ongeluk gehad waarvan een aantal nekwervels zijn gebroken. Daarom verdraagt ze niks in of om haar nek. Ik las ergens dat je daarvoor een oplossing had. Iets met kruiselings vast maken. Ik ben benieuwd wat voor leuke schorten je hebt .

Groetjes Sitie

Alida
10 maanden geleden

Vandaag mijn prachtige (retro stofje) knijperzakje gekregen. Heel mooi.
Dank jullie wel Sjuulien.

Inge
een jaar geleden

Goedemorgen Sjuulien, wat een vrolijke stokbroodzakken. ik werk op een camping in Frankrijk en we zijn aan het kijken om stokbrood zakken in ons assortiment op te nemen: kun je me zeggen wat de verzendkosten worden naar Frankrijk. Fijne dag en zonnige groetjes, Inge

Miranda Freeke
2 jaar geleden

Zo blij met mijn broodzakken! Zelf broodbakken was al een feestje, maar nu kan ik het brood tijdens het bewaren lekker houden en hoef ik het niet meer in theedoeken te wikkelen. Ben heel erg blij, bedankt!

Greet Dijkhuis
2 jaar geleden

Ha sjuul,
Wat een verrassing . Een sjuulien schort voor mijn verjaardag. Toppy motief hoor. Ik ga je promoten op de camping .
Groet van, meet bie Greet .

Marieke
2 jaar geleden

Sjuulien maakt prachtige, unieke en kleurrijke spullen. Vrijwel alles is mogelijk in overleg. De producten hebben een hoge kwaliteit en zijn ook leuk om als cadeau weg te geven.

Rating: 4 sterren
4 stemmen